Tuesday, 12 July 2011

poster-poster self motivation (?)

Dulu kita pernah dengar, a picture paints a thousand words. lebih kurang gitu r kan.
ada gambar yang meant to tell a story, ada yang for self motivation, dan dalam bisnes plak orang wat untuk iklan.
jom usha jap beberapa gambar yang dah lama berpusing kat internet, sesaje upload balik untuk tatapan semua.
mungkin hari ni tak berapa baik untuk korang? kena marah? mood swing? assignment? clash? crush? 
jom lepak-lepak tenangkan minda, kot-kot boleh senyum balik. :-)

1) Perogol


2) Pelajar

3) Penjeles

4) Peringatan

5) Perasan

6) Peringkas (?)

7) Pe-nonsense

8) Peunik


9) Pemberi pendapat

Ada pics yang kena tenung betul-betul, baru korang paham. ataupun korang jenis manusia yang cam gambar nombor 7.


source: boredpanda.com



2 comments:

Siti Safiyyah said...

haha. pelik2 nau gambar2 tu.. :)

mina moshi said...

hehe. idea mnusia mcm2 :-)